AK Partili Yüceer’den, AK Partili Bozoğlu’na mobing…!

AK Partili Yüceer’den, AK Partili Bozoğlu’na mobing…! AK Partili Yüceer’den, AK Partili Bozoğlu’na mobing…!
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu teşkilatlarında var olan ama yüksek sesle dillendirilmeyen ayrışmaya ve seçilmişler arasındaki kopukluğa en güzel örneği yine AK Partililer sessiz bir şekilde adeta haykırıyorlar. Bu haykırmayı belki vatandaşlar duymuyor olsa bile özellikle sosyal medya paylaşımlarda kullandıkları sözler ve resimlerle birbirlerine ve AK Partililere açıktan mesaj vermeyi ihmal etmiyorlar.

Bunun son örneğini ise AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, sosyal medya paylaşımı üzerinden verdi.

AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer bugün yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Meclis Başkanlığı seçimlerinde rakibi olan AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi Mazhar Bozoğlu’na bir anlamda mobing uyguladı.

19 Ekim Muhtarla Günü dolayısıyla paylaşım yapan ve geçmiş tarihte çekişmiş AK Partili İl Genel Meclisi Üyeleri olarak Muhtarlarla çektirdikleri resmi de kutlama mesajının altına koyan Yüceer’in resminde Bozoğlu’nun olmadığı gözlendi.

Aynı şekilde Muhtarla Gününü sosyal medya hesabından kutlayan diğer AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi Zerrin Yavuz ise Bolu Merkezde birlikte görev yaptığı Yüceer ve Bozoğlu’nun bir arada olduğu resmi paylaşmayı tercih etti.

Resim Altı: AK Partili iki İl Genel Meclis Üyesinin sosyal medya hesaplarında bugün yaptıkları paylaşım arasındaki tek ve en büyük fark, diğer AK Partili Meclis Üyesi Mazhar Bozoğlu'dur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler